Архив от дата:

.


Зам.-министър Русинова откри новата учебна година в Професионалната гимназия по текстилни и кожени изделия в СофияЗаместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова откри новата учебна 2018-2019 година в Професионалната гимназия по текстилни и кожени изделия в София. "Откриването на учебната година съвпада с един прекрасен празник - Деня на вярата, надеждата и любовта, Деня на София. Пожелавам Ви цялата Ви година да е изпълнена с много вяра, с много надежда, с много любов", обърна се Русинова към учениците преди първия училищен звънец. 
 
На осмокласниците зам.-министърът пожела годините им в Професионалната гимназия да бъдат най-успешните в живота им, а на завършващите след година - бързо да намерят реализацията си. "В лицето на Министерството на труда и социалната политика винаги имате отворена врата, където можете да получите подкрепа", подчерта тя. На останалите ученици зам.-министърът пожела много знания, шестици, нови приятелства и забавления в училище и да са горди, че завършват именно тази гимназия. На прага на новата учебна година Русинова пожела на преподавателите много сила и кураж. 
 
"България е едно прекрасно място, в което всички ние можем да имаме високи доходи, ако учим, знаем и работим", заяви още в приветствието си към ученици и преподаватели зам.-министър Русинова.  • Ипрати на приятел

EN ISO 9001:2015 "Административно обслужване на физически и юридически лица"ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
© 2014 Официална страница на Министерството на труда и социалната политика на Република България