Архив от дата:

.


Зам.-министър Русинова представи напредъка на подготовката на българското европредседателство пред представители на ЕврокомисиятаЗаместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова представи напредъка при подготовката на българското председателство на Съвета на ЕС пред високопоставени представители на Европейската комисия. В рамките на днешното си работното посещение в Брюксел тя се срещна с генералния директор на Главна дирекция „Заетост, социални въпроси и включване“ Мишел Сервоз и със Сандрин Де Бугеном, началник на отдел В5 Румъния, България, ГД „Заетост, социални въпроси и приобщаване“.

 

По време на срещите заместник-министър Русинова представи напредъка при определянето на приоритетните теми, направления и законодателни инициативи за дискусиите от календара на българското председателство. Обсъдени бяха и възможностите за подкрепа от страна на Европейската комисия при организирането на събитията.

 

Основен предмет по време на разговорите бяха и очакваните нови инициативи на Европейската комисия и начина, по който те могат да се впишат в приоритетите на българското европредседателство. Обсъден беше и напредъкът при работата на Съвета на ЕС по отделни законодателни досиета.
  • Ипрати на приятел

EN ISO 9001:2015 "Административно обслужване на физически и юридически лица"ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
© 2014 Официална страница на Министерството на труда и социалната политика на Република България