НОВИНИ


НОВИНИ


SAVE THE DATE!

КАРИЕРЕН ФОРУМ В АВСТРИЯ ЗА БЪЛГАРИ, ЖЕЛАЕЩИ ДА СЕ РЕАЛИЗИРАТ В РОДИНАТА СИ

КОГА: Четвъртък, 25.01.2018

КЪДЕ: Wirtschaftskammer Österreich | Saal 1 und 2 | Wiedner Hauptstraße 63 | 1040 Wien

В КОЛКО ЧАСА: 09.00-13.00

На 25 януари 2018 г. Стопанската камара на Австрия съвместно със Службата по трудови и социални въпроси към Посолството на Република България във Виена организират форум  „Австрийските фирми в България като работодател“.

Целта на събитието е австрийски работодатели, развиващи дейност в България, да информират българи с опит в чужбина, вкл. студенти, за кариерните възможности в родината им.

По време на кариерния форум ще бъде представена актуална информация за пазара на труда в България, както и за търговско-икономическите отношения между двете държави. Участниците ще имат възможност за личен разговор с работодателите, с представители на Стопанската камара на Австрия, както и с представители на българските институции. Получавайки информация от различни гледни точки, всеки, който обмисля реализация в България, ще може да направи информиран избор!

Форумът е част от инициативите на Министерство на труда и социалната политика и Посолството на Република България във Виена да поддържат постоянна комуникация с българските общности в чужбина и да ги държат информирани за възможностите, които биха имали за реализация в България.

Събитието ще се проведе на немски език.

Програма можете да видите на следната електронна страница:https://www.wko.at/service/Veranstaltung.html?id=22776f9a-9f75-4587-8f84-63d491aadc3c

NB! Поради ограничения брой места е необходима предварителна регистрация. Формуляр за регистрация можете да изтеглите тук.

Изпратете попълнения формуляр на следния електронен адрес: socialau@embassybulgaria.at. В случай че сте възпрепятстван/а и не можете да присъствате, молим да ни информирате възможно най-скоро на посочения електронен адрес.

 

 

Лице за контакт и повече информация:

Божидара Бочева, ръководител на Служба по трудови и социални въпроси към Посолството на Република България

Тел. 0043 1 505 31 13

Електронна поща: socialau@embassybulgaria.at

 

 

 

 

 

 

  • Ипрати на приятел

EN ISO 9001:2008 "Административно обслужване на физически и юридически лица"


© 2014 Официална страница на Министерството на труда и социалната политика на Република България
Vidin Vidin