Р България
Начало
І
Карта на сайта
І
Контакти
І
English Version
Министерство на труда и социалната политика
 
Задай въпрос
Въпроси и отговори
 

Заетост и безработица

28-10-2014
Анонимен  Отговор

Prez noevri ste lmali programi za hora s uvrejdaniya ili koga se ocakva da ima blagodarya.

24-10-2014
Нели Стоянова  Отговор

Лице, което е регистрирано в БТ, прекъсва регистрацията преди да е изтекъл целия период на който има право, като сключва трудов договор със срок на изпитване. Може ли да я поднови за оставащия период , при прекратяване на договора със срок на изпитване.

23-10-2014
Rumyqna Hadzhieva  Отговор

Zdraveite,iskam da popitam dali programata ' V podkrepa na maichenstvoto kym dneshna data e otvorena?

22-10-2014
Maria Vasileva  Отговор

Ot 2 godini sam besrabotna i registrirana v Buroto po truda.Kandidatstvam sa pomosh sa otoplenie. Ako me odobrat i sled hjakolko meseza sapo4na rabota kakvo shte stane s pomoshta sa otoplenie.Ima verojatnost da spo4na rabota sa njakolko meseza i posle pak bes rabota. Molja sa otgovor.

20-10-2014
Марина Петкова  Отговор

Здравейте, нашата фирма кандидатства по програмата "Младежка заетост". Знаете ли кога ще бъдат обявени одобрените фирми? Благодаря!

17-10-2014
Милена димитрова0892942806  Отговор

На въпроса ми?Трайно безработните рег.в бюро по труда Ще бъдат ли Осигурени от Държавата Отностно Общественно Осигуряване?

15-10-2014
Анелия Маринова  Отговор

Може ли кандидат по програмата "Старт в кариерата", който вече притежава стаж въз основа на бакалавърската си степен по подобна програма, да кандидатства отново?Лицето притежава и магистърска степен. Няма нужните критерии - компютърна грамотност, по изисквания на работодателя и как от БТ са изпратени документите на лицето до Агенция по заетостта?

14-10-2014
Христов  Отговор

Изтича ми поредният едногодишен срочен трудов договор. Питането ми е следното: Мога ли да се регистрирам, в което и да е бюро по труда и да получавам обещетение като безработен. В града, в който живея нямам адресна регистрация. А постоянният ми адрес е в друг град. Благодаря Ви предварително

10-10-2014
Людмил Георгиев  Отговор

Здравейте, собственик на фирма в София съм и искам да отворя офис във Варна, мога ли да се възползвам от някоя програма за старт в кариерата на младежи до 29 годишна възраст. Трябва ми персонал, който искам да обуча и да назнача на работа, като програмата му изплаща по 400 лв месечно. Фирмата е в София, мога ли да назнача човек във Варненски офис?

10-10-2014
Димитрова  Отговор

Здравейте, интересуваме се дали директорите на общински училища попадат в категориите определени в чл.22а от ЗНЗ и колко дни,така да се каже, обявата трябва да стои в БТ?

Първа      Предна Въпроси 21 до 30 от 200 Следваща      Последна